Aannemer tekst

Aannemer

Onze core business is het leveren van kozijnen op projectbasis. Voor zowel nieuwbouw als renovatie hebben wij al veel projecten met succes afgerond. Of het nu gaat om een utiliteitsbouwproject of een woonwijk, alles is mogelijk.

Door middel van een goede werkvoorbereiding waarbij overleg hoog in het vaandel staat, geven wij een garantie voor een volle tevredenheid.

Middels ons eigen vervoer komen uw producten netjes voorzien van beschermingschuimpjes op hun bestemming aan, voldoend aan alle huidige bouwbesluiteisen en voorzien van een KOMO certificaat.

op deze manier bent u zeker van een product dat aan uw verwachting voldoet.

Ook voor de grotere projecten wordt aan alle individuele kozijnen evenveel aandacht besteed, dat wil zeggen dat deze nog steeds handmatig tussen de spuitbeurten door geschuurd worden. Wat staat voor een geweldige afwerking. Door deze afwerking zijn we in staat om op projectbasis uw kozijnen al op kleur in de voorlak aan te leveren.

Hierin worden we bijgestaan door de verfleverancier die het proces volgt en zowel in de fabriek als op de bouwplaats controles uitvoert.

Dit kan u zeker geld besparen met betrekking tot de projectschilder, aangezien deze er weinig werk aan heeft om met nog maar 1 enkele laag verf het kozijn er piekfijn afgelakt uit te laten zien.

Jack Vermeer Timmerbedrijf B.V. logo
Jack Vermeer Timmerbedrijf B.V.