Aannemer tekst

Aannemer

Jack Vermeer Timmerbedrijf B.V. levert kozijnen op projectbasis. Dit doen we voor zowel nieuwbouw als renovatie en zowel utiliteitsbouwprojecten als woonwijken. De mogelijkheden zijn groot en vele aannemers zijn u voorgegaan. Wij komen graag met u in contact om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor het leveren van de kozijnen.

Individuele aandacht voor de kozijnen tijdens het project

Wanneer er producten in grote aantallen worden geleverd wordt er vaak gedacht dat er weinig aandacht wordt besteed aan de individuele kozijnen. Dit is bij Jack Vermeer Timmerbedrijf B.V. niet het geval! Elke kozijn krijgt de aandacht die nodig is om een kwalitatief product af te leveren. Zo worden alle kozijnen handmatig tussen de spuitbeurten door geschuurd. Dit zorgt voor een uitstekende afwerking, waardoor we op projectbasis in staat zijn de kozijnen al op kleur in de voorlak aan te leveren.

Jack Vermeer Timmerbedrijf B.V. voor kozijnen op projectbasis

Bij Jack Vermeer Timmerbedrijf B.V. vinden we goede werkvoorbereiding met duidelijke overleg erg belangrijk. Hierdoor weten beide partijen wat er van elkaar verwacht wordt en kan aan deze verwachting voldaan worden.

Onze producten worden in onze eigen timmerfabriek in Waalwijk geproduceerd. Dit zorgt ervoor dat wij de kwaliteit van de producten kunnen garanderen. Bovendien vervoeren wij de producten zelf en worden deze voorzien van beschermingsschuimpjes tot dat ze op locatie aankomen. Daarmee voldoet Jack Vermeer Timmerbedrijf B.V. aan alle huidige bouwbesluiteisen. Verder zijn we voorzien van een KOMO certificaat, wat een hoge kwaliteit van de producten garandeert.

Meer informatie voor aannemers

Wilt u graag meer informatie over onze kozijnen ontvangen en weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken via 0416 – 33 89 69. Verder is het ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Jack Vermeer Timmerbedrijf B.V. logo
Jack Vermeer Timmerbedrijf B.V.