Houten kozijnen

Bent u op zoek naar nieuwe houten kozijnen voor uw huidige woning, nieuwbouwwoning of bedrijfspand? Dan bent u bij Jack Vermeer Timmerbedrijf B.V. aan het juiste adres. Wij zijn als timmerbedrijf al 30 jaar gespecialiseerd in houten kozijnen en zijn vooral werkzaam in de regio Tilburg en Waalwijk. Duurzaamheid, service en kwaliteit staan daarbij bij ons hoog in het vaandel!

Op maat gemaakte houten kozijnen

De houten kozijnen voor in uw woning of bedrijfspand worden op maat gemaakt. We horen daarom graag wat uw wensen zijn voor de nieuwe kozijnen. Het is belangrijk dat dit aansluit op het uiterlijk van de rest van het gebouw.

Bij het kiezen van het geschikte kozijn begeleiden wij u graag door adviezen te geven over bijvoorbeeld het type hardhout van uw kozijnen. Nadat er besproken is wat uw wensen zijn, wordt er een gespecificeerde offerte opgesteld inclusief tekeningen. Bij akkoord op de offerte komen wij op locatie alles doorspreken en inmeten. Vervolgens worden de houten kozijnen in onze eigen timmerfabriek in Waalwijk gemaakt.

Houten kozijnen door Jack Vermeer Timmerbedrijf B.V.

Wanneer u kiest voor houten kozijnen van Jack Vermeer Timmerbedrijf B.V. bent u verzekerd van kwaliteit kozijnen. De kozijnen worden bovendien in de timmerfabriek gelijk voorzien van een dubbele laag grondverf. Daarnaast worden alle draaiende en schuivende onderdelen door onze specialisten in de fabriek gemonteerd. Wij leveren vervolgens de kozijnen bij u op locatie en plaatsen of vervangen de kozijnen in een korte periode. Daarbij kunt u ervoor kiezen of de kozijnen voorzien worden van beglazing.

Jack Vermeer Timmerbedrijf B.V. is bovendien volledig gecertificeerd en we werken volgens alle normen van het Bouwbesluit, Politiekeurmerk en KOMO. Daardoor kunt u altijd rekenen op duurzame kozijnen.

Meer informatie over het kiezen van houten kozijnen

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de werkwijze van Jack Vermeer Timmerbedrijf B.V.? Heeft u concrete wensen op het gebied van kozijnen en wilt u graag horen wat de mogelijkheden zijn? Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken via: 0416 – 33 89 69. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de timmerfabriek in Waalwijk om zelf de kwaliteit van onze hardhouten kozijnen te ervaren!

Jack Vermeer Timmerbedrijf B.V. logo
Jack Vermeer Timmerbedrijf B.V.