Houten Kozijnen

Als timmerbedrijf zijn wij al 30 jaar gespecialiseerd in houten kozijnen. Voor nieuwbouw woningen, bedrijfspanden en renovatie kunt u bij ons terecht voor maatwerk kozijnen. Wij zijn vooral werkzaam in de regio Tilburg en Waalwijk.

Duurzaamheid, Service en Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Kozijnen op maat

Wilt u houten kozijnen op maat gemaakt of moeten uw kozijnen vervangen worden? Wij nemen uw complete zorg uit handen. Van begin tot het einde begeleiden wij u in het maken van de juiste keuze bijvoorbeeld over het type hardhout dat uw wilt gebruiken  voor uw kozijn. Wij maken een gespecificeerde offerte inclusief tekeningen en komen na opdracht op locatie alles doorspreken en inmeten.

De houten kozijnen worden in onze timmerfabriek in Waalwijk gemaakt en gelijk voorzien van een dubbele grondverflaag.

Alle kozijnen kunnen op locatie worden bezorgd en kunnen door ons geplaatst worden en desgewenst voorzien van beglazing. Draaiende en schuivende onderdelen worden door onze specialisten al gemonteerd in de fabriek. Kozijnen vervangen kan zodoende in een korte periode gedaan worden.

Timmerbedrijf in Waalwijk

Als allround timmerbedrijf zijn wij volledig gecertificeerd en werken wij volgens alle normen van het Bouwbesluit, Politiekeurmerk en  KOMO . Zo kunt u altijd rekenen op de meest duurzame kozijnen.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u concrete wensen op het gebied van kozijnen bespreken dan kunt u tijdens kantoor uren bellen naar: 0416 -  338 969

Of u vult hier het contactformulier in.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom om onze timmerfabriek te bezoeken in Waalwijk en zo zelf te ervaren hoe wij garant staan voor al 30 jaar top kwaliteit en de mooiste hardhouten kozijnen.

Jack Vermeer Timmerbedrijf B.V. logo
Jack Vermeer Timmerbedrijf B.V.