Maatwerk tekst

Maatwerk

Heeft u specifieke wensen of ideeën die u graag uitgevoerd ziet worden? Jack Vermeer Timmerbedrijf kan het voor u regelen. Er zijn vele mogelijkheden, al onze producten worden namelijk voor u op maat gemaakt! Zo heeft u een uniek product want volledig aansluit op uw wensen.

Op maat gemaakte kozijnen

De kozijnen geleverd door Jack Vermeer Timmerbedrijf B.V. zijn altijd op maat gemaakt. Hierdoor is het mogelijk dat we uw eigen ideeën en wensen meenemen in het ontwerp van de kozijnen. Meer informatie over onze houten kozijnen leest u op de pagina ‘Kozijnen’.

Het ontwerpen van uw eigen deur

Heeft u een idee voor uw voordeur dat aansluit op de uitstraling van uw huis of bedrijfspand? Wij kunnen dit idee realiseren! Bij Jack Vermeer Timmerbedrijf B.V. is het namelijk mogelijk om uw eigen deur te ontwerpen. Wij komen graag met u in contact om uw wensen door te nemen.

Waarom kiezen voor Jack Vermeer Timmerbedrijf B.V.?

Bij Jack Vermeer Timmerbedrijf B.V. staan we voor duurzaamheid, service en kwaliteit. Dit ziet u terug in de samenwerking met ons bedrijf. Na het horen van uw wensen leveren wij een offerte aan inclusief tekeningen van het ontwerp. Hierdoor is het altijd vooraf duidelijk wat de kosten zijn en welke tijd er nodig is om het ontwerp te realiseren. Daarnaast worden de producten in onze eigen timmerfabriek in Waalwijk geproduceerd, waardoor wij de kwaliteit van de producten kunnen waarborgen. Daarnaast is persoonlijke contact erg belangrijk. Wij zorgen er daarom voor dat u een vast aanspreekpunt heeft gedurende het project.

Heeft u bepaalde wensen voor bijvoorbeeld uw kozijnen of voordeur? Of heeft u een andere wens voor uw woning? We komen graag met u in contact! Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken via: 0416 – 33 89 69. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.

Jack Vermeer Timmerbedrijf B.V. logo
Jack Vermeer Timmerbedrijf B.V.