Vacature tekst

Vacature Machinaal houtbewerker

Wij zoeken: een machinaal houtbewerker die een perfect afgewerkt kozijn even belangrijk vindt als gezelligheid

Werk jij al als machinaal houtbewerker? Of lijkt het je een mooi vak om te leren? In beide gevallen ben je bij ons meer dan welkom! Tenminste, als je het ook leuk vindt om in een klein en hecht team te werken dat elke vrijdag de week afsluit met een biertje. We hebben meer dan genoeg werk, dus we heten je graag welkom in ons team!

Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde! Omdat we een klein bedrijf zijn, zijn je werkzaamheden heel breed en afwisselend. Het ene moment ben je met behulp van onze moderne CNC-machines een prachtige voordeur aan het bewerken, het andere moment breng je misschien wat weg. Tussendoor controleer je onderdelen, ben je aan het schaven en afkorten, of doe je een berekening voor een klant. En als je het leuk vindt, denk je mee met klanten over hun wensen. Alles om ervoor te zorgen dat we dit soort complimenten blijven krijgen: ‘De schilders die hier nu bezig zijn, zijn zeer onder de indruk van de kwaliteit van de kozijnen, net als van de montage/plaatsing hiervan. Zó strak zien ze het zelden!’

Wat vragen wij?

Het zou mooi zijn als je al wat ervaring als machinaal houtbewerker hebt, of een opleiding in die richting, maar zoals gezegd: het hoeft niet! Wij leren jou het vak graag. Daarom vragen wij een leergierige en gemotiveerde houding: je vindt het écht leuk om een houtbewerker te worden. Vanzelfsprekend werk je netjes en precies, heb je oog voor detail en ben je geduldig van aard. Omdat we een klein team zijn, vinden we het belangrijk dat je sociaal bent en goed kunt luisteren. Ook in het contact met de klant is dat handig. Tot slot spreek en schrijf je goed Nederlands.

Wat maakt Jack Vermeer een leuke werkplek?

Wij zijn van oudsher een familiebedrijf, en hebben onze eigen timmerfabriek. Iedereen die bij ons werkt, is goed in zijn vak. We combineren pure ambacht met de meest moderne computergestuurde technieken. Zo kunnen wij topkwaliteit garanderen. En daar worden niet alleen wij, maar ook onze klanten blij van! Wat ze bovendien enorm waarderen, is dat ze een vast aanspreekpunt hebben. Wij vinden dat persoonlijke contact heel belangrijk.

Wat bieden we jou?

Jij zorgt goed voor onze klanten, wij zorgen goed voor jou. Daarom bieden we jou een salaris dat hoger ligt dan de cao voor de timmerindustrie, naast natuurlijk alle goede arbeidsvoorwaarden die in die cao staan. Bovendien kun je bij ons het vak leren van een vakkundig team met jarenlange ervaring. Het gaat om een fulltime of parttime functie met werktijden van 07.00 tot 16.00 uur of van 08.00 tot 17.00 uur. We zijn een klein, hecht en gezellig team dat op vrijdagmiddag de week afsluit met een drankje, en ook regelmatig samen een vakantieborrel organiseert. Tot slot hebben we een hele prettige werksfeer: we doen niet moeilijk als je een dag vrij wil.

Kennismaken?

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Dan maken wij graag kennis met jou. Je kunt je cv en motivatiebrief mailen naar info@jackvermeer.nl of even bellen naar 0416-338969. Je mag natuurlijk ook altijd langskomen! We kijken ernaar uit je te ontmoetensmiley

Jack Vermeer Timmerbedrijf B.V. logo
Jack Vermeer Timmerbedrijf B.V.